DJ WORKSHOPS

WIJ ZIJN BEREIKBAAR VIA

DUTCH DJ UNIVERSITY

Muziek is de taal die de hele wereld verstaat.  Muziek verbindt mensen met elkaar. De DJ workshop is niet alleen voor mensen met interesse in het vak, maar het is een geweldige ervaring voor iedereen die van muziek houdt.

WAT JE BIJ ONS LEERT

VOOR ALLE MUZIEK-LIEFHEBBERS

Wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om als een echte dj achter de draaitafels te staan en te zien wat er allemaal bij komt kijken? Onze DJ Workshop is verrassend en uitdagend dus de ideale activiteit voor elke gelegenheid! DJ’en is dé manier om muziek te ervaren zonder een muziekinstrument te moeten kunnen bespelen. Ben je op zoek naar een originele groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een ander gebeurtenis die gevierd moet worden, zoek niet verder.

INTRODUCTIELES

Wij introduceren het DJ-vak aan jou door middel van een eenmalige individuele les. Tijdens deze les krijg jij de mogelijkheid om te kijken of het vak jouw interesse daadwerkelijk heeft. Ook gaan wij na of je aanleg voor het DJ’en hebt.

Als DJ moet je die muziek kunnen “voelen”. De proefles zal uitwijzen of jij de maat en toon van de muziek kunt volgen en houden. Naar aanleiding van jouw prestaties tijdens de proefles zullen wij een cursus adviseren.

De proefles DJ wordt gegeven op de internationale Pioneer clubstandaard set van dit moment.

CATEGORIEËN

KINDEREN

Dutch DJ University helpt graag in het slagen van een kinderfeestje. Geef een workshop cadeau of organiseer deze workshop als activiteit tijdens een feestje. De kinderen worden professioneel en gezellig beziggehouden en zullen zo een activiteit nooit meer vergeten. Zij leren bij ons de basis van het DJ zijn. 

VOLWASSENEN

Ook volwassenen kunnen bij ons meedoen aan DJ-activiteiten. Kom je alleen of wil je iemand verrassen met een aparte date? Wij weten wel hoe wij jou effectief en gezellig bezig kunnen houden.

GROEPEN

Een muzikale belevenis voor elke gelegenheid. Zin in een aparte groepsbezigheid? Met onze groepsworkshop leren wij jou de basis van het DJ zijn aan. De workshops worden gegeven door professionele docenten die wel wat weten van een feestje. 

BEDRIJVEN

Een aparte, inclusieve en kwaliteitsvolle teambuilding sessie komt elk bedrijf ten goede. Bij ons kunnen bedrijven terecht voor dj-activiteiten die ervoor kunnen zorgen dat het personeel op een luchtige, ontspannen en gezellige manier elkaar van andere zijden leert kennen. Go Team!

DJ GEAR

Goed lesmateriaal is in elke vorm van lesgeven een vereiste. Ons lesmateriaal is professioneel, van deze tijd, optimaal en wordt overal ter wereld door dj’s en dj’s in opleiding gebruikt. Tevens is de mogelijkheid om les te krijgen op draaitafels (platenspelers) aanwezig.