Producer Opleiding

WIJ ZIJN BEREIKBAAR VIA

DUTCH DJ UNIVERSITY

Altijd al je eigen muziek willen maken? Bij ons kun je terecht. Wij geven jou de kennis die je nodig hebt om een echte producer te worden. Ook als je al wat ervaring hebt, maar toch hulp kunt gebruiken bij jouw eigen nummers ben je zeer welkom! Meld je nu aan voor een proefles!

WAT JE BIJ ONS LEERT

INTAKE EN RONDLEIDING

De inhoud van de opleiding wordt afgestemd op jouw muzikale voorkeur. Een effectieve manier van leren is het nabouwen van je favoriete tracks. Daardoor leer je precies dat wat jij nodig hebt om snel zelf tracks op professioneel niveau te kunnen produceren. Het lesprogramma wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen.

INTRODUCTIELES

Wij introduceren het DJ-vak aan jou door middel van een eenmalige individuele les. Tijdens deze les krijg jij de mogelijkheid om te kijken of het vak jouw interesse daadwerkelijk heeft. Ook gaan wij na of je aanleg voor het DJ’en hebt.

Als DJ moet je die muziek kunnen “voelen”. De proefles zal uitwijzen of jij de maat en toon van de muziek kunt volgen en houden. Naar aanleiding van jouw prestaties tijdens de proefles zullen wij een cursus adviseren.

De proefles DJ wordt gegeven op de internationale Pioneer clubstandaard set van dit moment.

CATEGORIEËN

KINDEREN

Dutch DJ University helpt graag in het slagen van een kinderfeestje. Geef een workshop cadeau of organiseer deze workshop als activiteit tijdens een feestje. De kinderen worden professioneel en gezellig beziggehouden en zullen zo een activiteit nooit meer vergeten. Zij leren bij ons de basis van het DJ zijn. 

VOLWASSENEN

Ook volwassenen kunnen bij ons meedoen aan DJ-activiteiten. Kom je alleen of wil je iemand verrassen met een aparte date? Wij weten wel hoe wij jou effectief en gezellig bezig kunnen houden.

GROEPEN

Een muzikale belevenis voor elke gelegenheid. Zin in een aparte groepsbezigheid? Met onze groepsworkshop leren wij jou de basis van het DJ zijn aan. De workshops worden gegeven door professionele docenten die wel wat weten van een feestje. 

BEDRIJVEN

Een aparte, inclusieve en kwaliteitsvolle teambuilding sessie komt elk bedrijf ten goede. Bij ons kunnen bedrijven terecht voor dj-activiteiten die ervoor kunnen zorgen dat het personeel op een luchtige, ontspannen en gezellige manier elkaar van andere zijden leert kennen. Go Team!

DJ GEAR

Goed lesmateriaal is in elke vorm van lesgeven een vereiste. Ons lesmateriaal is professioneel, van deze tijd, optimaal en wordt overal ter wereld door dj’s en dj’s in opleiding gebruikt. Tevens is de mogelijkheid om les te krijgen op draaitafels (platenspelers) aanwezig.